Save the Date!

Op zondag 14 oktober 2019 vond de derde Save the Date trouwbeurs plaats. Als locatie was dit jaar gekozen voor Brasserie Waalhaven in Rotterdam.  Brasserie Waalhaven is uniek gelegen aan de startbaan van Rotterdam Airport. Op de bovenste verdieping van de Brasserie kon je tussen 12:00-17:00 uur diverse enthousiaste ondernemers vinden, die jullie willen helpen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. De entree voor de trouwbeurs is gratis, evenals parkeren op het eigen parkeerterrein van de Brasserie. Voor de eerste 50 bruidsparen staan een aantal leuke magazines en een aardigheidje klaar!

Locatie

Brasserie Waalhaven is een replica van vliegveld Waalhaven, het eerste vliegveld voor de burgerluchtvaart in Nederland. Het vliegveld werd tijdens bombardementen in de tweede wereldoorlog grotendeels verwoest. Een replica van het originele gebouw is herrezen aan de start- en landingsbaan op Rotterdam The Hague Airport. De nieuwe “Brasserie Waalhaven” ademt historie en is tegelijkertijd een prachtige, eigentijdse horecagelegenheid. De grote zaal, boven in het pand, wordt met liefde omgetoverd tot trouwlocatie. Met uitzicht op de start- en landingsbaan komt het thema “love is in the air” perfect tot z’n recht. Hier geef je het startsein voor de mooiste dag uit je leven!

Standhouders

Op de Save the Date trouwbeurs kun je diverse ondernemers vinden, die producten en diensten aanbieden die gerelateerd zijn aan (de organisatie van) een bruiloft. Zo krijg je als toekomstig bruidspaar in één middag een goede indruk van alles wat je nodig hebt voor je bruiloft, inclusief inzage in de kosten. Veel standhouders hanteren bovendien aanbiedingen tijdens de wedding fair, wat jullie een leuk voordeel kan opleveren. Hebben jullie een bedrijf gezien waarmee jullie verder willen praten? Maak dan op 14 oktober direct een vervolgafspraak, zodat je verzekerd bent van je favoriete leverancier op jullie trouwdag!

Acties 14 oktober

Fotolijst || Laat jezelf fotograferen met onze fotolijst! De leukste/grappigste/meest romantische foto wint een leuke prijs. Je vindt deze lijst bij de entree van de trouwbeurs. Onze hostess neemt jullie foto. De winnende foto wordt uiteraard op onze social media geplaatst!

Loterij || Laat je gegevens achter bij ons én laat ons weten hoe je hebt gehoord van de Save the Date trouwbeurs via ons Save the Date informatiekaartje. Je vindt de informatiekaartjes bij de entree van de zaal. Aan het einde van de dag trekken we uit alle ingeleverde kaartjes een aantal bruidsparen, die naar huis gaan met een aardigheidje.

Voor bedrijven

Ben jij met jouw bedrijf werkzaam in de trouwbranche en wil je als ondernemer op de Save the Date trouwbeurs staan? Mail ons dan via info@whiteweddingchairs.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te spreken. Vanwege het lokale karakter van de beurs wordt per dienst of product slechts 1 bedrijf vertegenwoordigd. Dus wees er snel bij, want vol=vol!